Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gick ner 74 kilo på en sekund


med endast 3 ord
gick du ner
74 kilo

74 kilo
du slitsamt
släpat på

kanske vore ett
bantningstips
för kvällstidningarna

mina knän skälvde
av 2 simultana chocker

ditt beslut
och typ 70 kilos
plötslig belastning

att 3 ord
kan betyda
så olika saker

det började med
ett "jag"
och jag trodde naivt
att det skulle
åtföljas av ordet "älskar"

men ut kom
ordet "vill"

åter trodde jag
i min enfald
att tredje glosan
kunde vara positiv
något mysigt

till exempel "knulla"

jag satt på soffans
armstöd och
lyssnade spänt

när du yttrade
det slutliga ordet

"skiljas"













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 632 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-23 19:33



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Läst 51 gånger men bara två kommentarer, fattigt.
Det här är ju bra! Faktiskt.
Gillar rytmen, orden, spänningen som lite byggs upp i texten
och för en mot slutet.
2012-03-03

    närduintehör
så jävla bra.
2012-03-02

  Heavenisaplacenearby
Ont i magen smärtsamt så in i helvete men riktigt bra uttryckt ta hand om dej
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP