Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timmarna är för långa.

 

När allt är nattsvart
finns ljuset några timmar bort

Men timmar, 
timmar
är alldeles för långa.

Och jag försöker vara lugn. 

Försöker att inte lyssna på hjärtat som slår
och pulsen som bankar
alldeles för fort.

Och timmarna är för långa
för att jag ska kunna
stå ut. 




Fri vers av entusiasm
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-23 21:05



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Stay strong, beautiful.
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm