Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen är vackrare än mig



En till full natt en vassare kniv
åh kära Mamma varför är jag så elak
hur blev jag en ond människa
varför har jag valt att omfamna min mörka sida

Jag är en obotlig egoist
jag släppte en perfekt pojke utan att
se tillbaka tills nu
för att han har gått vidare han har en
ny flicka som passar honom mycket bättre än jag

Åh mamma varför förstör jag mellan dem
hon har ingenting hon har varit med en liten sekund
jag har varit med länge länge och jag är
så ond så ond så elak och hjärtlös

jag vill inte ha honom jag vill inte hålla honom
jag vill bara inte att han ska få vara lycklig för att
ingen får vara lycklig utan mig

Jag har blivit mer ytlig och mer dömande
jag vet inte hur det gick till jag antar att jag bytte umgänge
jag började umgås med krämer och piller

spegel spegel på väggen där jag behöver inte fråga dig
jag vet redan att jag är vackrast vackrast vackrast

så varför vill han gå vidare jag vill inte att han ska gå vidare

HAN FÅR INTE GÅ VIDARE

Jag har inte godkänt det

Hans värld får inte fungera utan mig för att han måste förstå
han kan aldrig få någon bättre än mig aldrig
någon vackrare
han tror att han kan det
och han måste brytas ner tills han inser
det finns ingen bättre än mig




Fri vers av Citrusblomma
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-24 08:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du bör alltid se det från din synvinkel, så som du vill ha det, så som du känner det, det blir alltid bäst

det är alltid rätt
du är alltid rätt

du har alltid rätt

det är en gudinnas rätt
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma