Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar att jag hade en vän



Jag önskar att jag kunde somna
det har blivit ljust ute men det finns
fortfarande läskiga monster under min säng
och jag har ingen mamma eller pappa
som kan få dem att försvinna

Jag önskar att jag slapp vara ensam just nu
jag önskar att jag hade en pojke i mitt liv
som skulle släppa allt för att hålla om mig
som kunde viska att han älskade mig och han
kommer aldrig låta dem mörka demonerna ta mig
för att jag är för fin och fylld av ljus
och jag är stark och jag kan vinna mot dem
men min pojke är för upptagen för att hinna med mig

Jag önskar att jag var en hund
då kanske min mamma äntligen skulle se mig
hon säger att det är så mycket lättare att älska djur
det är därför hon inte kan älska mig
jag är för komplicerad

Jag önskar att jag var annorlunda
att jag var född med rätt mamma, den mina syskon är född med
då skulle min pappa äntligen se mig
jag gjorde inget fel
jag hann inte ens födas
han visste redan att jag var fel
för att jag hade redan från början fel mamma

Jag önskar att jag hade en vän just nu
en riktigt djup vän som inte frågade vad som var fel
utan som bara visste
som kom hit och höll om mig kramade om mig
lät mig gråta utan att säga åt mig att rycka upp mig och vara stark
som lät mig vara svag bara en liten stund då ingen kunde se
som lät mitt smink rinna och tårarna spruta
som sedan följde med mig ut
och låtsades som om jag alltid var obrytbar




Fri vers av Citrusblomma
Läst 396 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-24 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma