Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvitter

Det första du såg var stjärnorna
Färgade himlen i glitter

Lyste upp min sol
Och min måne

Gav västan skrattet
Östan hoppet
Söder tryggheten
Och nordanvinden värmen

Gav mitt liv åter rosiga kinder
Mitt inre fjärilens vingar
En tid av glädje
…jag trodde jag hade glömt



Men lyckan behöver gödas
Uttryckas i ord
Både det lilla och det stora
Alvaret och skrattet

Då stumheten tog överhand
Kan jag inte se din mun
Trots att den ler

Och mina ögon vänder sig mot vinden




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-25 07:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen