Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en finurlig sak som kallas upphovsrätt. Alltså kopiera/sno inte andras verk och låtsas att det är ditt . Jag vill bara upplysa er om detta!


Okatalogiserad

Ibland undrar jag om inte mina kärleksdikter,
är som lågtadiekludd...
att känslan i dem känns inte äkta, nästan lite barnslig
beror det på att jag aldrig riktigt förstått det där med kärlek?
...att jag har bestämt innerst inne att jag inte kan älska...
men har visst även jag känt åtrå, längtan eller förtvivlan på grund av någon annan

... en ljuv varelse som du...

hur ofta tänker jag inte på dig ändå,
du är en fin vän att ha

jag vet inte vad det är
men något är det
som gör
just dig
speciell...

...för mig...

© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-25 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP