Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en djävul på att slåss.

 

En gång
för många år sedan
satte jag ett steg
före ett annat. 

En gång
för många långa år sedan
dansade jag i gatukorsningar
och tittade på lampornas
sken.

En gång
för många år sedan
förvandlades jag till ett krig.

Jag är motståndaren
jag är alliansen
och jag är den enda som spelar med. 

Men jag kan inte sluta kriga
jag kan inte sluta slåss

Jag kan inte längre låtsas att
kriget inte påverkar mig. 

Men jag är en djävul på att slåss
mot mig själv
och ingen kan vinna den här striden

förutom jag.




Fri vers av entusiasm
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-25 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm