Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
CW 2012-01-25


Bruna lockar

Dina bruna lockar
Sitter på en vacker man
Vem trodde jag att jag var
Som kunde bryta ner fasaden
Av mörka fransar
Kantandes glittrande ögon
Av skägg
Runt ett kaxigt leende

I en annan tid
I en annan stad
Vet du ens vem du var
Som kunde riva av mig
Kjolstyllet
Bara med hjälp
Av ett kaxigt leende
Och ljusa fransar
Kantandes glittrande ögon

Varför känns det som
jag aldrig kommer veta
vem du är
när jag redan vet
Varför vill jag riva fasaden
hitta en pojke
förkrossad över
att tornet
raserades
Kanske finns han där
Kanske vill jag inte ens veta
För på hela taget kan jag inte ens
Skriva en hel dikt
Bara till dig




Fri vers av Caroline Lind
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-25 22:52



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Välskapad o bra
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Caroline Lind
Caroline Lind