Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten fundering i nattskuggan av vinterkylan ...




Med osäkert innehåll

Det har genom åren
funnits en del i mitt liv
som förundrats
och retat sig på
att jag trots
alla de öppna såren

synes vara lugn som en filbunke

Känner dock det rätt angeläget
att få en del att fundera 
en gång till över det faktiska läget

Ty
under rätt omständigheter
där förutsättningarna är de rätta

kan även en filbunke explodera

Det finns det historiska exempel
som skulle kunna berätta ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-26 00:13



Bookmark and Share


  Minkki VIP
man kan väl filbunkas för att man inte orkar annat, och när man orkar annat för att man fått perspektiv på tillvaron? en klurig titel till texten, uppskattas ;)
2012-01-26

  Hanna Mari Wallin
Visst kan även en filbunke reagera, vore väl konstigt annars

alla har sin gräns, att inte reagera är att inte respektera sig själv

Bra skrivet...
2012-01-26

  Magica VIP
Nu har inte jag träffat dig på riktigt eller så men jag har inte fått den uppfattningen om dej alls, det jag läst och som du berättar. Jag tycker det känns som du reagerar känslosamt på saker och kan bli öppet sårad om jag ska vara ärlig. (Inget illa menat) Men det kanske bara märks via det du skriver, inte i verkliga livet då menar du?
Kram
2012-01-26

    ej medlem längre
Känns igen, bra beskrivet.
2012-01-26

    lory
öppna dina sår,omfammna dom,rensa med balsam o gå vidare..bara genom katarsis kan vi växa o nå vårt ultimata potential...underbar text ..
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP