Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Goda inre krafter


Du är ju också ett du




Alla läror
vilka smutsar ner jaget

är inget annat än
en självförtroendestöld

Lyft dig fri du människa
och släng dem i elden




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jack E. Gladh VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2012-01-26 14:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag vill lära mig den tesen från en möjlig mästare och ställer då frågan till dig, är det du?
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST