Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite pyssel i kylan


så gick en dag

vågorna som drar på
bortifrån Näsbjeren
har vita mustacher

kopplar el
halva jag upp genom
förliga luckan
landströmsanslutningen
ska bytas

tornado slickar mig i ansiktet
när han inte
skäller på blåfrusna promenerare
som flyter förbi
mellan kajen
och stengärsgården

huvudet snurrar av tankar
om värme, om sill
känslorna är inte direkt
koncentrerade tll elkopplingar
och kaplar

det tar lite tid
men det blir bra
saker som får tid
blir ofta bra

tornado tittar
på mig med korvblick
visste det var något
som var glömt

ibland är korv viktigt
dietister och kostrådgivare
är inte alltid överens
med tornado

men han har vassast
tänder




Fri vers av tom boreland
Läst 315 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-26 21:44

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vassat tänder vinner! :)
2022-01-20

  anits VIP
målande och tänkvärt om din dag
2012-01-28

  Ingela Svenson VIP
ja, förvisso, och mera svans att vifta på!
2012-01-26

  whatfarstar
Fin dikt tom din dag och din lilla hund. Störtskönt skrivet! =)
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland