Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJ har andra preferenser


SJ städar bort sina städare
Alltså sina gamla städare
Som de bolag som skulle sköta städningen
De måsta ta över SJ:s gamla städare
Men SJ tycker inte att de behöver ta tillbaks dom

Det är statlig och offentlig borgelig ekonomi
När den är som ”bäst”
Eller naturligast i alla fall
”who cares” är visst parollen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 122 gånger
Publicerad 2012-01-27 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO