Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid så ensam

du älskar mig
men jag kan inte tro på dig när du säger;
din själ är min
ååh, din är en spegelbild av min
alltid så ensam
alltid i ensamhet
alltid i ovisshet
aldrig ett ord
aldrig en dörr
aldrig en öppning
jag tror vi är fångna i nånting som är bara jag
jag kräver dig
du kräver mig
och jag säger
åh, älskar, älskar du mig?
ger du mig allt, allt, allt eller inget?
din själ är ensam
lever i ensamhet
alltid i ovisshet
när jag känner din hud mot min hud
vill jag skära ett hål i dig
vill jag skära ett hål - och sakta krypa in i dig
alltid så ensam
alltid i ensamhet
alltid i ovisshet.




Övriga genrer av Mexx
Läst 470 gånger
Publicerad 2006-01-22 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mexx
Mexx