Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilja och mod


När man går
mot vinden

vet man åtminstone
vart man går




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-26 23:08



Bookmark and Share


  Magica VIP
kloka ord
2012-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST