Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glimrande Vännen...

Du bara fastnade på mitt öga
en helt vanlig dag
sen dess har jag
aldrig mer varit jag.

Allt förändrades på ett ögonblick
när glädjevågen igenom mig gick
jag tappade all sans och skick
för Din tittande nick.

Mina ögon hade nu fått ett nytt seende
de tittade bara efter ett visst leende
och ett visst rörelseskeende...

Allt var ju verkligt sant
jag såg ju Dig galant
och just i ögats yttersta kant...

Men bara i drömmen får
jag äga Dig, men där Du går
följer jag sjungande i Dina spår
Och Du vet inget, bäst så...
Ja, så jag mig inte förgår!











Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-27 20:17



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så fint tolkat om ens innersta vrå. Som du skrev ibland är det bäst att det för blir en hemlighet i hjärtat. Annars kan man få vingar.
2012-01-30

  Michaela Dutius
Drömmen lever i dina underbara rader
2012-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt