Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gruppgemenskap



våld
tävling
sport
bedrag
politik

allt det
får människor att grupperas

men



jag känner gemenskap


med er




Fri vers av Christine Sabel
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-27 21:15



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Fint formulerat !
2012-02-03

  Ezmeralda VIP
Fint att du skriver om det.
Jag känner gemenskap med alla poeter.
2012-01-30

  Let it go VIP
våldet, tävlingen, sporten, bedragen och politiken är gruppens gemenskap, men inte individens. Min är som din :-)
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel