Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Optimist med brist...

Som pärlan i snäckan gömda
där vilar Du ännu
med mina tankar drömda tömda
men Du aldrig glömda!

Och jag tänker i glada stunder
det kan ju ske under
bara i ett ögonblick
för om jag bara med Dig fick några sekunder...

Så många svarta dagar jag då sluppit förbi
och saknadsnätterna skulle bara hade gått mig rakt förbi
om vi någon gång igen bara kunde bli ett vi...

Du... .. .

Även om det bara blev att vi sågs en gång per år...
Skulle det för mig känts så stort för då fick jag igen
livsglädjen min, som Du tog med Dig
när Du försvann min vän...











Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-28 09:33



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Helt underbar text Eva-Britt. Jag bokmärker denna.
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt