Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi skulle säga farväl tillsammans.

 

 

Vi skulle säga farväl tillsammans
Vi skulle ge upp tillsammans
Vi skulle sluta andas,
i samma stund.

Vi skulle köra nerför ett stup,
göra en Thelma och Louise
i vår
sista minut
Skulle vi inte göra så?

Vissa lever inte så som det var tänkt
när man tänker att man ska leva
så tänker man,
att man ska leva,
ordentligt. 

Men det gjorde aldrig vi.

Vi skulle andas svavel i vår sista sekund
vi skulle 
skulle
skulle

Det blir inte alltid som man tänkt sig, 
eller hur?

Vi var en del av en dysfunktionell
liten grupp
vi var
en del
av någonting

Någonting som inte duger
någonting och jag trodde att vi skulle
säga våra farväl
tillsammans.

Vara en del av 
någonting annat

än den disfunktionella grupp
vi trodde var vår.

Men det blir inte alltid som man tänkt sig. 

Så om de sänker dig i jorden
innan mig
ska jag inte gråta.
Jag ska inte sörja.
Jag ska inte glömma.

Jag ska bara tänka på att
vi aldrig fick det slut,
som vi,
förtjänade. 




Fri vers av entusiasm
Läst 194 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-28 11:36



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Så vacker i all sin sorgsenhet!
2012-01-28

  Fru Intighet
Otroligt genialiskt.
Gåshud över hela kroppen,
började nästan gråta av slutet;

"Så om de sänker dig i jorden
innan mig
ska jag inte gråta.
Jag ska inte sörja.
Jag ska inte glömma.

Jag ska bara tänka på att
vi aldrig fick det slut,
som vi,
förtjänade"

Fantastiskt bra.
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm