Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om...om...om

om jag bara visste....


Jag som alltid ser framåt
varje dag
men ändå burit med mig gårdagarna
sen många år tillbaka


En last som blivit tung


Jag som alltid ser framåt
gläds åt dagen
har lämnat mycket bakom mig nu
till slut...


Den tunga lasten har blivit lättare


Jag som alltid ser framåt
har fått en ny glöd
i mitt redan lyckliga liv


... men tvekan finns
även om jag nått en punkt
där jag kanske vågar
där jag kanske kan
där någon kanske kan få lov att ta plats

Ett litet, litet frö
som endast ber om lite, lite närhet

En kram
en hand att hålla
en någon att dela med
en chans att våga



Men jag vet inte vem du är
och om du kommer att finnas
om jag kommer att våga


Jag som alltid ser framåt



... om jag bara visste...




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-28 16:34



Bookmark and Share


  aol
det ordnar sej vännen, verkligen så bra beskrivet,
2012-04-18

  Anna*
Det kommer att falla sig naturligt när den dagen kommer =0) Men frön kan också få ta tid på sig att rota sig och sedan börja växa. Kram <3
2012-01-28

  Maj-Lis VIP
De kommer nog att visa sej...om du ska våga
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen