Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort och enkel brev till mina älskade döttrar Nowa & Luna som är där hemma i Sverige


Till Nowa & Luna, Mina älskade döttrar

Nu har snart mina första 3 veckor gått,
3 veckor i Finland,
inte en dag,
utan en tanke på er.

Jag saknar er,
mina små änglar.
Mina älskade döttrar,
jag är snart hemma,
hemma hos er, igen.

Blir dock bara för en kort, period.
Sen blir det Finland, igen.
Men jag lovar,
vad jag än gör,
var jag än är,
så finns ni alltid i mitt hjärta,
å i mina tankar.

Min kära Nowa,
å min kära Luna,
ni är himmel riket för mig.

Love you so!

Love/your mother




Fri vers (Fri form) av Bellia
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-28 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellia
Bellia