Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vardagskaos


Jag andas i fyrkanter

Jag får inte gå på systemet
Men jag bär världen på mina axlar
Livet är tungt att gå igenom
Och jag hungrar efter ögonblicken då jag känner att det är värt att leva

Jag längtar till lyckan
Till vårens första dag
Och till känslan jag hade då jag tog ut min tandställning
Frihet

Min syster tror att hon är världelös
Och jag håller käft om att jag vet hur det är att vara 15
Hon säger hur jobbigt det är och hoppas på att det blir bättre
Hon vet inte hur mycket jag hoppas det med

Och i mina sms skriver jag "haha" och skickar glada gubber
Mina profilbilder ler
Ingen ska få veta att miss duktig-flicka
Bryter ihop

Och mitt hjärta klappar för alldeles fel anledningar
För hjärtklappningarna är inte för min älsklings ögon

Så jag gick och bad om hjälp
De sa åt mig att andas i fyrkanter
De sa att det skulle motverka
Paniken




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 199 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-29 00:23



Bookmark and Share


  Feminaz
Väldigt bra! Fångar, synliggör inre konflikter, bra textkomposition!
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia