Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår tavla



med vattnig pensel
målar du oss

vill så gärna se
ett mönster
min önskan avbildad

tar penseln
och försöker med mjuka drag
bättra på konturerna
men i dina fuktiga spår
blandas färgerna
med varandra

bilden
förblir
abstrakt

och
den våta duken
avslöjar inga tårar











Fri vers av bitch
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-30 08:19



Bookmark and Share


  Börje Larsson
bra!
2012-01-30

  cilax VIP
tycker om din dikt, avslutningen skär i
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

bitch