Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ska man backa på sina drömmar kan man lita på vaga fagra ord eller ska önskningarna spolas till förmån för den krassa kalla verkligheten


omöjlig



jag har hört
att jag begär för mycket
att jag aldrig blir nöjd

ja
så kanske det är

jag drömmer om
att somna
och
vakna
i armarna
på den jag älskar

och det kanske är
för mycket
begärt




Fri vers av bitch
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-30 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitch