Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ismannen i mitt i livet



jag är fastfrusen i den tjocka isen

mina öppna ögon stirrar mot månen

genom den tjocka isen, utan att se


den påpälsade pimplaren står och huttrar

med sin borr försöker han komma igenom

den tjocka isen, han har inte sett mig än


jag är fastfrusen i mitten av mitt is-liv

mina öppna ögon stirrar mot månen

genom lager av rädslor och dysfunktion


skräcken för människor och skräcken utan

i det egendomliga ljuset från dataskärmen

ser jag så blek ut ... som en fastfrusen man






Fri vers av Göran Byrén
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-30 20:28



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
Jag blir alldeles tagen.
Ser i bilder, det du skrivit.
2012-01-31

    ej medlem längre
Dina ord berör mig...mycket...
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Göran Byrén
Göran Byrén