Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
År: 2008


Barndom

Har saknat länge
ett minne från igår
har lidit länge
av länge läkta sår
har ältat mycket
sådant som ingen förstår

lever i en lögn
tror på allvar att jag aldrig har varit barn
det jag inte visste
var att jag aldrig skulle bli vuxen

trodde att barndomen var en fas
att det bara tillhörde det förgångna
märkte långt senare
att det var det enda som fanns kvar

som sandkorn i en ökenstorm
förflyttar sig minnena bara några meter
när man mest tror att de har försvunnit
dyker de upp i en annan tid
i ett annat rum

ett nyfiket energipaket sprudlar inom mig
det spritter i benen
men det är ingen sjukdom
det bultar i hjärtat
men det är inget syndrom
det är ett minne
en skugga som alltid kommer att bestå
min barndom




Fri vers av Maromantic
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-30 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maromantic
Maromantic