Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
År: 2007


Det Måste Vara Kärlek

det bultar
vibrerar
och skakar i hela kroppen
plötsligt hoppar det en groda ur min mun
och jag känner mig yr
efter allt snurr

rätt som det är flyger jag
tror jag
det pirrar i magen
och jag är på väg att kräkas
ändå inte en obehaglig känsla
snarare bitterljuv

behovet av att skriva lyriskt är påtaglig
men svårt att hålla i en penna med svettiga händer
försöker att svälja en yoghurt
men det känns bara som stenar i min hals
det måste vara kärlek

kärlek till det ouppnåeliga
kärlek till konsten
och att jag faktiskt lever
kärlek till jorden
kärlek till tron
och till den viktlöshet jag ibland upplever
det måste vara kärlek




Fri vers av Maromantic
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-30 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maromantic
Maromantic