Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång en indian, en amerikan och ett djur..

Jag såg indianer som slåss för frihet
jag såg amerikaner som slåss för guld
jag såg djur som slåss för överlevnad
jag såg eller ser ingen frid




Bunden vers (Annat versmått) av Noel Åberg
Läst 292 gånger
Publicerad 2012-01-30 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noel Åberg
Noel Åberg