Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla dessa målade drömmar (scenerier från ett någonstans)

kvällen bar inga synbara namn
men du bar ditt pojkhjärta krampaktigt över bron

jag speglade mig i alla tusentals skärvor
som vibrerade i dina brinnande ögon
du bar hela världen i dom
jag sa det med förundran för inget har påverkat mig så

med din gänglighet lutad mot tegelvägg och förtröstan
nämnde du något om den stora kärleken
där och då var du den sköraste versionen av dig
du sprang naken och livrädd in i mina ensamma gränder
du var så verklig att det gjorde ont

jag vandrade sakta hemåt
med ännu en avslutad saga under huden
och vacker var inget du visste att du var












Fri vers av L I V
Läst 363 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-30 23:46



Bookmark and Share


  Pål Christensson
Härligt möte med livet i en annan människa!
Gillar "och vacker var inget du visste att du var".
Förstår dock inte "kvällen bar inga synbara namn". Är det en vanlig kväll? Och vem målar drömmar?
2013-06-10

    Birgersdotter VIP
Så vacker..jättefin...tycker om
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

L I V
L I V