Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemmaklippt, nej bortklippt...

-Hej! Vet du varför folk har så ruffsigt hår
-Nej! -Det blir så när andra seder rår...
För nu hos frisören du får besked
att dit du din egen kam och sax ska ta med
för de har självbetjäning från och med i år...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-31 06:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt