Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obegripligheter




du saknar mej

du saknar mej

du säger det om och om igen
och jag lyssnar ointresserat
tittar tomt in i dina ögon

de orden förstår jag inte
vad är det du menar egentligen
var skulle du då helst vilja att
jag befann mej
så att du slapp sakna mej så jävligt då
i ditt kök
i din säng
eller i din soffa kanske

misstänker att du gillar själva saknaden
och det går bra
för jag planerar att tillbringa en hel del tid
i min egen soffa

för du tyckte ju faktiskt
att det var så himla fiffigt
med varsin soffa

eller hur




Fri vers av bitch
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-31 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitch