Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av känslorna födds orden


Alla känslor som du känner

Gå och lägg dig din galna poet
Du kan sluta nu
och bära med dig lite värdighet

Nej inte fan ska du stoppas nu
när fingrarna bränner
Skriv om alla känslorna som du känner

Vi kan ta den där gången då du satt
ensam med din bror
långt ute på landet bara för att alla
trodde att du var stor

Åkte till Kunga staden på drop in
satsa och vann
Blev av med allt lidande som försvann
Gjorde ett avtal med livet
att aldrig mer ta någonting för givet

Att aldrig mer välja att lida
och inte dig själv mer topprida
Kan du hålla det du sa
eller känns ditt lidande fortfarande
så hemma och bra

Nej gå och lägg dig kära du
det är morgon om några timmar
var lite snäll mot dig själv nu

Känslorna är en kvinna som föder ord
med smärta och samtidig lycka
så overkligt livet är kan jag tycka




Fri vers av Spirit
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-01-23 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit