Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den svarta tjärnens kalla svarta natt


den svarta tjärnen
speglar hela månen
jag ligger naken
på magen på bryggan

låter blickarna droppa
ner i det svarta vattnet
det svalkande svarta vattnet
och söka månens charm

det frasar i vinden
i löven i träden i natten
myggorna har tystnat
och satt sig på min rygg

om du var här nu
så skulle jag nog känna
din mages varma tyngd
mot min kalla rygg

................


underbara du
om jag bara visste
var du är i natt
eller vem du är

om jag bara visste
vad du tycker om att
känna min kalla rygg
mot din varma mage




Fri vers av Göran Byrén
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-31 21:28



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
Väldigt fin! Tycker mycket om "låter blickarna droppa ner i det svarta vattnet", "myggorna har tystnat och satt sig på min rygg" och den underbara sista strofen!
2012-01-31

    ej medlem längre
En underbar text...så fylld av sinnlighet och längtan....
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Göran Byrén
Göran Byrén