Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barfota på stenig väg



Någon håller mig
därför förmår jag




Fri vers av rebecca d
Läst 584 gånger
Publicerad 2006-01-23 07:51



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Det finns alltid en hand! Det gäller bara att ge sig tid att uppfatta den och bli redo att ta emot! Underbar kortsanning!
2006-01-23

    ej medlem längre
En underbar och stark kortis,
speciellt med den perfekta och passande rubriken ovanför också....
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d