Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revolution

En revolution
som river ner kulissen
och blåser bort silhuetterna på scenen
för att istället visa sanningen.
Svält, översvämningar, lidande.
Skulle vi förändras?
Nej, bara vända bort blicken
och vända bort vår liv
för att fortsätta bygga dessa drömmar av luft
vi varje dag andas utav.
Så låt oss hugga ner alla skogar
för att höja vårt BNP en sista gång
innan allt är över.




Fri vers av Blind Boy Grunt
Läst 371 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-01 16:18



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så sorgligt och sant som det är sagt,
snyggt skrivet!
2013-11-04

  Elisabeth VIP
Toppensorgligt.
2012-06-02

  Annie b'larsson VIP
En ironisk text som smakar bitterhet och andas medvetenhet.

Vad är det för fel på människan? Varför stoppar vi inte de krigiska psykopaterna och giriga utsugarna som alltid förstör allting.
2012-04-15

  karenina VIP
en text som gör skäl för sin titel
2012-02-01

    ordskalv
Intelligensen lyser mellan raderna. Toppen!
2012-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Blind Boy Grunt
Blind Boy Grunt