Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det möjliga och det omöjliga



det ena gör jag

det andra gör du




Fri vers av rebecca d
Läst 565 gånger
Publicerad 2006-01-23 08:37



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Trygghet i tilliten till livet - gestaltad med säker känsla!
2006-01-23

  Rachel Roth
få rader som säger mycket
men inte så enkelt som det ser ut
2006-01-23

  kath
ja, och för mig blev de här orden verkliga i min kontext ... tack
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d