Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flickan som blev funnen


ljuslöst
vegeterar längs marken

solen skiner
värmer

söker
glipan

ger liv




Fri vers av rebecca d
Läst 534 gånger
Publicerad 2006-01-23 10:19



Bookmark and Share


  rebecca d
tack för hjälp, cathy!
2006-01-24

  Arte
förstår dig,

Bra skrivet :)
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d