Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2011-12-15


Morgonpromenad

Jag har månen i nacken
Solen i ögonen
Som glittrar i hatets
Stilla yta
Mellan natt och dag
Mellan då och nu
Jag kan inget
Bara gå framåt
Möta mig själv
I ljuset av framtiden
Det skrämmer
Det lockar
Men solen glittrar i havet




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 567 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-02 11:45



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket vacker och stark text
som andas hopp om framtiden
2012-02-04

  aol
vackert starkt och med ett hopp om att det blir bättre
2012-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson