Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-01-10


Hon sover nu

Hon sover nu
Hon som jag går på
Med täcke av dunlätta kristaller
Vassen klirrar vaggvisesång
Jag vill också sova
Vila under skyddande täcke
Men det går inte
Ty det brinner en eld
Varmare och starkare
Ljuset syns i fjärran horisont




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 439 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-02-02 12:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint, vakert, skönt
2012-02-05

    ej medlem längre
Din text känns nästan magisk i sin skönhet.
2012-02-05

    ej medlem längre
Ord som målar bilder och känslor. Så fint.
2012-02-05

  mare VIP
Så vacker
2012-02-05

  bittemi VIP
Vackra ord!
2012-02-05

  anits VIP
Vackert målar du dina ord
så jag som läser ser det du
skriver i bilder
2012-02-04

  alvan
Fantastiskt vackert... Målande, skört och som jag ser det som en längtan till något.
2012-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson