Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Distansen kan vara så nära November 2011


En vägg emellan

Vi låg nakna bredvid varandra.
Jag tänkte 'Visst är det en vägg här mellan oss?'
Jag kände på dig. Den kändes som gips.
Jag tänkte 'Ska jag slå sönder den?'
Men hur kan jag slå sönder oss?
Jag kände på dig, och tänkte
'Varför är det en vägg här mellan oss?'




Fri vers (Prosapoesi) av Lethe
Läst 366 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-02 13:52



Bookmark and Share


    Lustgas
Åh. Beundransvärd.
2012-02-03

    Anneli A
Bra skrivet!
2012-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe