Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är humanist


Rationellt tänkande

Varför rör sig atomerna så?
Finns verkligen jaget?
Logik
Inlärt beteende
Det lär vi om !
För sann kunskap har bevis

Rationellt tänkande

Men säg
Varför slår mitt hjärta för dig?




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-02 14:30



Bookmark and Share


  LassO
sånt brukar inte va rationellt...
2012-02-02

  Algotezza VIP
Vackert!
2012-02-02
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia