Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svarsdikt på Edith Södergrans dikt "stjärnorna".


Stjärnor som fallit

Stjärnor som fallit
när morgonen gryr
glittrar i daggen.
Ett korus av skärvor
skär upp mina fotsulor.
Blodet som droppar
blandas med stjärnspillror.
Jag blöder hellre,
än tar på mig skor.
När stjärnorna fallit,
för mitt hjärtas skull.




Fri vers av Gräddnos
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-02 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gräddnos