Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång ska jag ha glömt att jag levde

En gång ska jag ha glömt att jag levde
Vara en smekande vindpust mot trötta människors kind
Berätta om när allt blir ett och ett blir evigt.
Om att vara och inget med.
Lilla människa, få är dina år på jorden.
Glöm inte bort att leva även om tillvaron strävar efter att du ska glömma.
Försvinna bort i tomma rum.
Ödsliga ansikten som inte ler.
Lilla människa - man måste våga falla för att kunna flyga.




Fri vers av Gräddnos
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-18 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gräddnos