Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgätmigej

kramp
Bultar bultar
kramp
försvinn inte
gå inte
lämna inte
Avsked
nej lämna inte ensam
rädd
för gott




Fri vers av Gräddnos
Läst 308 gånger
Publicerad 2012-05-06 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gräddnos