Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stressad

Stoppa tiden jag vill stiga av
Stoppa rörelsen
Den påtvingade hetsen
Det gör mig genomsvettig
Påtvingade stress
Genomsvettig hets




Fri vers av Gräddnos
Läst 257 gånger
Publicerad 2012-06-17 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gräddnos