Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tristess

Dunka huvudet i väggen
Levlevlev
Blod
- Vad gör du?
Inget händer




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gräddnos
Läst 306 gånger
Publicerad 2012-06-17 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gräddnos