Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndag

Kliande känsla
kroppen faller
någonting
vill ut
klor klöser
mitt inre
det skakar
kroppens bojor
håller fast
löses upp
Själen
vill vinna
springa
sin väg
se utan
ögon
Fri




Fri vers av Gräddnos
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-06 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gräddnos