Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surr

Surr
Ett stort vasst surr
Är det enda jag hör
När dom försöker
smeka mig med
tomma fraser av medömkan
Om du någonsin ser mig
vandra längst stigar av ihåliga ord
Viska i mitt öra
att livet är mer
Ska jag skrika för att få tystnad?




Fri vers av Gräddnos
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-06 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gräddnos