Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppsligt förfall

Vad får jag se
när jag nu vänder blad?
På ditt fjättrade innanmäte
står stilla och lyssnar
till nagelband som tuggas
fradga från fragilt filande
spruckna ögonådror
blodpölar att hoppa i med
gummistövlar
gula och fula
hårstråna kvider när de
vissnar
på din trötta skalle
knäskålar som skakar
takten
i ditt kroppsliga korus
en andedräkt som viskar
om saknad efter längtan
vibrationer
hallucinationer
obestämbart ituplockade
det stänker från dina pölar
kanske är det någon som
hoppar i dem?




Fri vers (Fri form) av Gräddnos
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-18 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gräddnos