Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan göra det nu, du är inte död än.

Varje dag.
Är den sista.
Varje andetag.
Är det första.
I ditt nya liv.
Välkommen.
Försök acceptera.
Att du var menad.
Att vara.
Din uppgift är
att leva.




Fri vers av Gräddnos
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-02 18:37



Bookmark and Share


  4ever
så fint!
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Gräddnos