Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Runt oktober 2011


När jag inte behövdes

Du frös ju så ofta
så jag tänkte ge dig en filt.
Men du var ditt egna artisteri
du målade en strand, och satte in dig däri
när det blev kallt.




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-02 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe